Hlavní obsah
Článek

Nové barvy pouští nejen do šatníku. S příchodem jara se Mariana Prachařová (29) rozhodla dopřát si i změnu image. Tentokrát nešla do tak radikální proměny jako před rokem, kdy se z ní stala brunetka, ale sáhla po jiné barvě.

„Našla jsem si inspiraci na Pinterestu. Chtěla jsem zase trochu experimentovat a mít změnu. A tak jsem se domluvila s Honzou Kořínkem a během víkendového focení jsme to vymysleli,“ svěřila se Prachařová, kterou teď zdobí barevné pruhy.

„Ve světě je to teď hodně v kurzu. Já jsem chtěla růžovou, protože to je moje oblíbená barva. Teď ji mám hodně i v šatníku,“ svěřila se Mariana, která má barevné změny spojené s létem a hezkým počasím. „Barevné vlasy nosím hlavně v létě. Třeba tahle moje změna přivolá konečně už i jaro a hezké počasí,“ směje se Mariana Prachařová, která je v současné době nejaktivnější na Instagramu.

Zpívání, herectví a vůbec možnost se stýkat s přáteli a kolegy jí ale velmi chybí. „Těším se, až se budeme zase moci normálně vídat. Ale snažím se brát věci tak, jak jsou. Když to jde, s přáteli se vidím. Samozřejmě jsme změnili návyky, takže každé kávičce teď předchází antigenní test,“ vysvětlila influencerka během focení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám