Hlavní obsah
Článek

Letos v únoru překvapila Mariana Prachařová (29) svou velkou proměnou. Z herečky a zpěvačky, která byla vždy blond, se stala brunetka. Dcera Dany Batulkové (66) se rozhodla pro radikální změnu, kterou si několik týdnů naprosto užívala.

Už před vyhlášením nouzového stavu ale avizovala, že se kvůli pracovním aktivitám hodlá vrátit zpět ke své přirozené barvě. Nicméně s tím musela chvíli počkat. Poslední dva měsíce totiž mohla Mariana na návštěvu kadeřnictví zapomenout. A tak jakmile v pondělí mohl salon, ve kterém experimentuje s účesy, konečně otevřít, byla první zákaznicí.

„Blond je zpět. Tuhle barvu jsem měla mít už tak měsíc, ale karanténa mi to překazila, a tak jsem s tou hnědou, co se mi postupně vymývala, musela vydržet dýl. Teď ke konci už jsem odpočítávala dny a sledovala, kdy nám ty kadeřnictví zas otevřou. A je to tady,“ svěřila se Prachařová, která v kadeřnickém křesle strávila celý den.

„Musela jsem se jim tam samozřejmě vetřít hned první den a donesla jsem holkám nějaký dorty, aby jim to první den v rouškách a štítech líp utíkalo. Strávila jsem tam pomalu celý den, aby z té hnědé vzniklo tohle, ale je to hotový a já jsem šťastná. Ta hnědá mě bavila a fakt jsem se v ní cítila dobře, ne že ne. Mám ráda změny, ačkoliv se jich bojím, ale už jsem to chtěla být zase já,“ prohlásila Mariana, která se vrátila k barvě, ve které jí to sluší nejvíc.

Reklama

Další články

Načítám