Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Mariana Prachařová (30) poprvé objevila s novým účesem, vyvolalo to velkou vlnu překvapení. Na nový vzhled si nezvykali pouze jí fanoušci, ale také její nejbližší.

„Nejenže mě nepoznávají na ulici, ale nepoznávají mě vlastní kamarádi. Měla jsem sraz s kamarádkou, která v davu hledala blondýnu, a tak mě zcela přehlédla. Nepoznávají mě ani doma. Babička si chvíli říkala: ’Co je to za cizí slečnu?’,“ uvedla Mariana.

Herečka si ale přeměnu z blondýnky na brunetu nemůže vynachválit. „Pozitivní reakce mužů mě překvapila. Vždycky jsem si myslela, že chlapi mají rádi blondýnky, protože je nás málo. Jakmile jsem se nabarvila, tak jsem začala dostávat pozitivní reakce od lidí, od kterých bych to vůbec nečekala,“ neskrývá radost Prachařová.

Proměna Marianiny image není trvalá, neboť si na vlasy nechala aplikovat pouze přeliv, který se postupně vymývá. Ke své lítosti se prý bude muset vrátit k původnímu světlému odstínu. „Kvůli práci budu muset jít zase zpátky na blondýnu. V dubnu se proto začnu zesvětlovat,“ vysvětluje Mariana, kterou k návratu k původní barvě nutí vydání vlastní hudby letos v květnu a další pracovní projekty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám