Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka a zpěvačka Mariana Prachařová (30) si vyzkoušela roli modelky, a to přímo ve městě módy Paříži. "Těšila jsem se, už jsem tam párkrát byla, ale nikdy by mě nenapadlo, že tam pojedu fotit. To fakt ne,“ usmívá se Mariana Prachařová.

Cele focení pro ni byla z počátku velká neznámá. Mariana se stala tváří vlasové kolekce. "Trochu jsem tušila, co mě čeká, ale realita byla pak jiná. Vlastně jsem zjistila, že se docela stydím a bylo pro mě hodně náročné fotit přímo v ulicích takového města jako je Paříž," vysvětluje.

Nejnáročnější pro ni bylo fotit se v extravagantních účesech. "Vím, že to bude asi znít divně, ale prostě nemám ráda, když se na mě strhává pozornost a pojďme si říci, to účesy od Honzy trochu pozornost budily,“ směje se a dodává, že se ale ve všech kreacích cítila dobře.

"S Marianou spolupracujeme téměř už dva roky – za tu dobu jsme se už dost poznali a společný výlet spojený s focením účesů jsme už nějaký čas plánovali. A to, že se nám podařilo vytvořit tak skvělou fashion kolekci, dokazuje jen to, že je nám spolu dobře, že nás spolupráce baví, že je to pro nás radost, že si důvěřujeme a tvoříme krásné věci,“ dodal autor kolekce kadeřník Honza Kořínek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám