Hlavní obsah
Článek

Je skoro k nevíře, že je Mariana Prachařová (29) stále single. Půvabná dcera slavných herců Dany Batulkové (66) a Davida Prachaře (60) na pravou lásku prý stále čeká a na romantické dovolené tak zatím vyráží buď s přáteli, nebo s rodinou.

„U mě je to docela běžné, že cestuji s kamarády nebo s rodinou, se kterou jezdím na dovolenou moc ráda,“ prozradila Super.cz Mariana na zahájení výstavy Cinzano: Cesta k objevení italské ikony, která v těchto dnech probíhá pro veřejnost v Italském kulturním institutu v Praze pouze do pátku 20. září.

Shodou okolností se mladá influencerka zrovna jen čtyři hodiny před konáním akce vrátila z Říma, kde trávila dovolenou s tatínkem Davidem Prachařem a jeho rodinou.

„Bylo to super! Bylo nás šest, a když jsme chtěli někam do restaurace, tak nám museli připravit stůl speciálně pro nás,“ vyprávěla populární blondýnka, která si Itálii moc oblíbila. „V Římě jsem byla už dvakrát, pak jsem byla také v Miláně a s mamkou jsem cestovala po Toskánsku,“ prozradila Mariana.

Kromě cestování má pak plnou hlavu hudební kariéry. „Říkám už dlouho, že se něco děje, ale ono se to opravdu děje, jen pomalu. Mám nějaké písničky v češtině a chystám jich ještě spoustu. Hudbě se chci věnovat víc a doufám, že brzy bude i album,“ prozradila nám své velké plány Prachařová.

Reklama

Další články

Načítám