Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak z tohoto narozeninového rozhovoru přítelkyně Mariana Vojtka (51) Helena velkou radost mít nebude. S představitelem Fantoma opery jsme si povídali po představení stejnojmenného muzikálu v Divadle GoJa Music Hall, kde mu po bouřlivých ovacích publikum ještě spolu s kolegy zazpívalo píseň Happy Birthday.

Marian se radoval s narozeninového dortu od producenta Františka Janečka i spousty květinových i tekutých darů od fanynek. "Mám doma místnost jenom na lahve, mohl bych si otevřít bar. Třeba rovnou tady v divadle," smál se Marian, který po Fantomovi opery plánuje v GoJa Music Hall setrvat dál.

"Chystám se na konkurz na Bídníky. Už jsem v nich před lety hrál hlavní roli Jeana Valjeana, což je ta nejnáročnější muzikálová role vůbec. Přiznám se tedy, že jsem po pandemii trochu líný, tak bych se spokojil s komisařem Javertem, ale pan producent trvá na tom, abych Valjeana zkusil. Tak uvidíme, jak se bude líbit na schvalování v Londýně," krčil rameny. Konkurzy proběhnou od 5. do 7. května v divadle.

Pak už jsme se dostali k jeho soukromí. Vzhledem k blížící se padesátce by už měl čas na to založit rodinu s partnerkou, s níž už je tři roky. "Dítě bych si dokázal představit, ale svatbu ne. Připadal bych si jako s koulí na noze. I když možná, že kdyby bylo to dítě, tak bych změkl," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám