Hlavní obsah
Článek

Ještě má volno, tak si ho užívá. Už 19. března se na jeviště Divadla GoJa Music Hall vrací muzikál Fantom opery, kde exceluje v titulní roli, a má štěstí, že v něm nosí masku. Jinak by měly maskérky s Marianem Vojtkem (51) plné ruce práce.

Po výletech na lyže se totiž rozhodl vyhovět svojí přítelkyni Heleně, která víc než zasněžené pláně miluje vyhřívání u moře, a vyrazil s ní do Spojených arabských emirátů. A na sluníčku chytá bronz i on, což se do dobového muzikálu z 19. století úplně nehodí. "Ne že by mě to bavilo, jsem spíš sportovnější typ, než abych se válel na lehátku. Ale vezmu si s sebou nějaké knížky," řekl ještě před cestou Super.cz.

Zatím se v pětihvězdičkovém hotelu v emirátu Rás al-Chajma cítí dobře. "Zdravím z tepla. No, radši bych možná asi lyžoval, ale moře je taky dobré. Trochu studenější, než jsem zvyklý, ale jde to. Slunce svítí, voda láká," vzkazuje Marian, který už se ale také těší, až opět oblékne kostým a masku Fantoma opery a opět se vrátí k tomu, co má nejraději - totiž ke zpívání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám