Hlavní obsah
Článek

Sám už zhubnul sedm kilo, aby vypadal k světu. Ještě náročnější je ovšem zpěvák Marian Vojtko (51) na postavu svých partnerek. "Všichni o mně vědí, že mám rád hubené blondýnky. Už se asi nezměním," řekl Super.cz představitel mnoha muzikálových rolí od Fantoma opery až po Čarodějku.

"Je mi osmačtyřicet a Helena má kilo přes váhový limit. Moje holky by měly vážit tolik, kolik je mi let," dokáže překvapit Marian.

Tohle krédo má tedy naštěstí až poslední roky, jinak by jeho partnerky musely být anorektičky. "Ale holky mají šanci nabírat spolu s mým věkem," smál se sebevědomý zpěvák, který si klidně na rozhovor v rámci soustředění finalistů soutěže Muž roku na sobě nechal jen plavky.

Ideálními partnerkami pro Mariana by mohly být jeho muzikálové kolegyně v Čarodějce, která se vrací od 3. září do divadla GoJa Music Hall na patnáct exkluzivních představení, Natálie Grossová (21) a Nikola Ďuricová (29).

"No, to nevím, Natálka je zase hodně mladinká. Ale samozřejmě pokud bych já byl trochu mladší, tam už se o tom dá přemýšlet, protože jsou to krásná děvčata. V našich muzikálech máme jenom hezké holky," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám