Hlavní obsah
Článek

Muzikálový zpěvák Marian Vojtko (51) oslavil 20. března již 48. narozeniny. Doma měl jen přítelkyni Helenu, na pořádnou oslavu si bude muset ještě počkat.

"Nemohla pochopitelně být. Byl jsem doma v pochmurné náladě. Dnes jsem dostal krásnou kytku od Míši Gemrotové. Doufejme, že už ty příští narozeniny budou dobré," řekl Super.cz Marian, který je v podstatě rok bez práce. "Přiznávám, že v poslední době už to na mě padá, krize se lehce dostavila a už mám občas depky. Moc rád bych se do divadla už vrátil," dodal.

Divadla jsou zavřená, Marian si občas dopřeje online koncert pro své věrné fanoušky, jinak ale zpívá maximálně doma v koupelně. Proto se hlavu rozhodl zaměstnat jinak.

"Jsem bez práce v podstatě rok. V životě se mi to nestalo. Buď jsem studoval nebo pracoval. I jako student jsem pracoval v myčce, v restauraci. A teď jsem opravdu bez práce. Začal jsem znovu studovat Akademii múzických umění na Slovensku, aby ze mě byl doktor," prozradil Vojtko, který má hotové magisterské studium, nyní se rozhodl pro doktorát.

"V GOJA Music Hall budeme dva doktoři, doktor František Janeček a já. Hlavně si na mě František nebude moct vyskakovat," dodal se smíchem zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám