Hlavní obsah
Článek

Vánoční svátky strávil zpěvák Marian Vojtko (51) ve svém domě za Prahou spolu s přítelkyní Helenou a musel oželet setkání s rodiči. Nový rok už ale přivítá na Slovensku se svými rodiči. "Konečně se s nimi po hodně dlouhé době potkám, i když to nebude tak bujaré, nebudou žádné ohňostroje ani lyžování na horách. Snad až příští rok," řekl Super.cz.

Vysvětlil nám také, proč návštěvu u rodičů odsunul až na dobu po Vánocích. "Přítelkyně pracuje v lékárně, kde se na ni nachytá mnoho různých virů. A já měl před svátky ještě několik online koncertů s kolegy, tak jsem nechtěl rodiče ohrozit, protože už jsou starší. Tak jsme byli doma a komunikovali jenom přes tablety," upřesnil.

Nějaký čas pak strávil bez kontaktu s dalšími lidmi, ale pochopitelně se nechá před cestou na Slovensko otestovat nejen kvůli tomu, že je to povinné. A pro jistotu, i když by mohl odjet jen s negativním antigenním testem, nechá si udělat přesnější PCR variantu. "A pak už jen naložím do auta dárky a vyrazím. Můžu prozradit, že jsem pořídil něco, co pomáhá proti virům," naznačil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám