Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) se v době koronaviru krátil čas nejrůznějšími činnostmi, ale nejvíce mu vadily dvě věci. Nemohl navštívit své rodiče na Slovensku ani vystupovat. To už je minulostí, má za sebou první vystoupení pro diváky, Koncert pro 100 v Divadle Broadway.

„Strašně jsem se na tento koncert těšil. Moc mě potěšilo, že když jsme dali do prodeje 100 vstupenek, tak se po nich jen zaprášilo. Byl jsem rád, že jsme díky vládnímu uvolnění mohli navýšit kapacitu. Nakonec se prodalo veškerých 220 lístků, mám prostě skvělý fanklub,“ sdělil nám zpěvák, který si koncert opravdu užíval.

„Byl to takový komorní koncert, diváci v hledišti mi připomínali takovou šachovnici podle toho, jak seděli. Zazpíval jsem deset písní a odpovídal jsem na dotazy, které si na mě diváci připravili. Tak snad se brzy vrátíme do normálu a budou všude opět plné sály, na které jsme zvyklí,“ pokračoval s tím, že se mu opět začal plnit diář pracovními povinnostmi.

„Zkoušíme Kata Mydláře, který se vrací v říjnové obnovené premiéře do Divadla Broadway, od září bude opět Čarodějka, Tarzan a chystáme vánoční koncert se 4 Tenory. A také se těším na nějakou pěknou letní dovolenou, i když ji strávím třeba jen v Čechách a ne v zahraničí,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám