Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než vláda nařídila uzavření všech divadel, trávil Marian Vojtko (51) na jevišti každý den. Nyní je už několik týdnů doma a místo zpívání se snaží zabavit vším možným. Alternativní zábavu si musel najít i na dnešní večer, kdy se těšil na znovu obnovenou premiéru oblíbeného muzikálu.

„Dneska je krásný den, sluníčko krásně svítí, a právě tenhle den měl být dnem, kdy se uskuteční premiéra úžasného muzikálu Kat Mydlář v Divadle Broadway. Bohužel, dané okolnosti byly proti nám a doufám, že se najde jiný termín a my budeme moct sekat hlavy dál,“ říká Marian ve videu pro Super.cz.

„Nehraje se ani muzikál Čarodějka v GoJa Music Hall a ani nemůžu být opičák v Divadle Hybernia, ale co se dá dělat. Musíme se nějak zabavit. Já jsem po deseti letech vytáhnul Playstation, takže hraji hry,“ svěřil se zpěvák s tím, že přes den tráví nejvíce času venku.

„Procházím se kolem domu a už mám nachozeno několik kilometrů. Chodím se projít do přírody, chytat ryby, protože už je krásně. A konečně jsem se stal i zahradníkem, takže kdo nemá co dělat, začněte sázet a úroda vás potěší,“ dodal Vojtko, který doufá, že se brzy vrátí na prkna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám