Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se na svou postavu v zrcadle nemohl dívat a přesně před rokem se dal Marian Vojtko (51) na cvičení. Muzikálový zpěvák se svou váhou pořádně zatočil a dřina v posilovně spolu se zdravou stravou se mu vyplatila. Jeho váha už dávno neukazuje přes sto kilo, což nyní ocenily i kostymérky v divadle.

Mariana jsme totiž potkali na kostýmové zkoušce muzikálu Kat Mydlář, který se vrací na divadelní prkna, a kupodivu zpěvákovi byly původní kostýmy i po 9 letech. „Najel jsem na zdravý životní styl, snažím se večer nepřejídat a jíst zdravá jídla. Také jsem začal chodit do posilovny, takže jsem v jakémsi režimu,“ řekl zpěvák, který se předvedl i v síťovaném tílku.

„Vidíte, původní kostým mi padne, sice na některých místech trochu tlačí, ale to bude dobré. Nemusíme s paní kostymérkou vlastně nic upravovat,“ prozradil nám na sebe Marián, který bude ve zdravém životním stylu a cvičení pokračovat tak, že ho začátkem dubna, kdy je naplánovaná obnovená premiéra, již nebude absolutně nic tlačit. „A jsem si jistý, že před půl rokem bych kostým určitě neobléknul,“ dodal Marián Vojtko, který se v titulní roli bude alternovat s Bohušem Matušem a Danielem Hůlkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám