Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když nám při natáčení videoklipu se seskupením 4 Tenoři v Tunisku prozradil, že s blondýnkou Helenou, která ho doprovázela, má vážný vztah, byl to pro fanynky Mariana Vojtka (51) šok. Zpěvák, jehož nyní můžeme vídat v muzikálu Čarodějka v divadle GoJa Music Hall, měl telefon i mail zahlcený nepříjemnými zprávami.

"Reagovaly na to špatně, přišly mi i nějaké výhrůžné věci. Přiznám se, že dobře to nenesu, ale doufám, že je to jen chvilková záležitost. Buď mi to fanynky odpustí, anebo prostě ne. Já jsem tady vždycky svým zpěvem a svojí osobností pro všechny, kdo mají rádi hezká představení, dobrý zpěv a mne," řekl nám Marian.

Pár fanynek mu tak možná ubylo, ale pořád je jich spousta, což bývá vidět třeba právě po představení Čarodějky. "V divadle GoJa Music Hall už je to tak zavedené, že po představení se svými příznivkyněmi vždycky fotím a jsou jich tam stále houfy. Snad jich naopak přibývá, protože Čarodějka je světový muzikál, je úžasný, je tam skvělá a hudba, a navíc i já a právě moje postava čaroděje zpívá árii o tom, že je úžasný, což je hit," míní Vojtko.

"Tak snad holky budou dál chodit a budou Čarodějce fandit a můj soukromý život je neodradil. Ostatně nikde není psáno, že je to nadosmrti. Tak ať neplaší," uzavřel Marian, který si po tomhle rozhovoru asi od své přítelkyně nevyslouží zrovna pochvalu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám