Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S pár kily navíc docela dlouho zápasil. Když už se ale rozhodl opravdu zapřít, výsledky se dostavily. V roli Čaroděje ze země Oz v novém muzikálu Čarodějka, který se bude od 14. září uvádět v divadle GoJa Music Hall, Mariana Vojtka (51) možná ani nepoznáte. Zmenšila se mu hlava a už může ukazovat i značně zmenšený pupek.

„Dal jsem se na hubnutí už kvůli kostýmům do Čarodějky. Sice budu zase nosit plášť jako ve Fantomovi opery nebo Plesu upírů, ale pod ním mám různá hejbátka, zařízení a budíky na dálkové ovládání, které musí přesně sedět a už nesmím přibírat, takže chodím do posilovny a držím takovou letní dietu,“ vysvětlil nám motivy svého hubnutí Marian.

V posilovně se trápí dost, omezení jídla mu ale zase tak drasticky nevadí. „Jak je teplo, člověk je u vody, místo piva si dám stříček, jíst mi ani moc nechutná, takže večer ugriluju nějakou rybu se zeleninou. Kila jdou dolů, jenom je potřeba chtít,“ míní Vojtko. „Pláště sice zakryly tělo, ale hlava byla pořád větší a větší. Takže jsem rád, že jsem se ze 104 kilo dostal na 97,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám