Hlavní obsah
Článek

Tím, že má opravdu velkou fanynkovskou základnu, se zpěvák Marian Vojtko (51) rád pochlubí. Pro svůj fanklub pořádá srazy, dokonce vybraný počet vzal i do fitka, kde hubne. Nicméně o této dámě nevěděl. A přitom je jeho zřejmě nejstarší příznivkyní.

Velkým přáním paní Richterové z domova pro seniory na pražských Hájích bylo vidět představení Fantoma opery s Marianem v titulní roli. A uplynulý víkend jí bylo splněno. Vstupenku na místo, kde by v GoJa Music Hall co nejlépe viděla a zároveň nemusela do schodů, dostala od producenta Františka Janečka (79) zdarma.

Dáma, která zanedlouho oslaví stovku, byla nadšená, což také vzkázala prostřednictvím sociální pracovnice, která pro ni návštěvu divadla zorganizovala. "Ještě jednou bych vám chtěla moc poděkovat, pro paní Richterovou to byl velký zážitek. Byla nadšená, dojatá a jak se jí věnoval Marián Vojtko, bylo naprosto úžasné," napsala do divadla.

"Pokud bude paní Richterová při síle, rád ji zase uvidím na dalším představení. Snad se jí bude líbit i muzikál Čarodějka, který budeme v Goja Music Hall uvádět od září," dodal Marian Vojtko, který si v novém díle zahraje roli čaroděje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám