Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový zpěvák Marian Vojtko (51) byl letos zřejmě nejvytíženějším hvězdným Mikulášem. Naposledy se v něj převtělil v neděli na mikulášské párty na Fantomovi opery v GoJa Music Hall. Letos už potřetí.

"Po těch návštěvách v Kapce naděje, tady v Goja Music Hall jsem zjistil, že ostatní Mikulášové to dělají špatně. Jsem kritický, dělal jsem to lépe. Víc si vyhraju s dětmi," řekl Super.cz. Letos už si jako Mikuláš dává pauzu a těší se především na Vánoce.

"Tradičně budu s rodinou u nás v Banské Bystrici, na Štědrý den budu v kroji, je to tradice. Doufám, že mi stále ještě bude. Od minulých Vánoc říkám, že bych potřeboval zhubnout, a ještě se mi to nepovedlo," směje se.

"Maminka mi vždycky dobře navaří. Celý rok makáme, jsou zkoušky, představení od středy do neděle. Těším se na svátky, lehnu si k televizi, máma mi nedá oddechnout s jídlem. A já kynu a kynu. Děkuju mami," dodal Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám