Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě pár představení Fantoma opery a několik vánočních koncertů a už se těší domů. Zpěvák Marian Vojtko (51) sice působí jako drsňák a lamač dívčích srdíček, ale je to pořád mamánek. Snad nikdy nebyly vánoční svátky, které by trávil jinak než s rodiči na Slovensku.

"Fantom opery je pro mě každé představení svátkem, protože už se nám pomalu chýlí ke konci. S kolegy si to užíváme, vždyť od Nového roku budeme pomalu stříhat metr a čeká nás jich už jen asi padesát, než se v červnu definitivně rozloučíme, což bude smutné," řekl nám Vojtko.

"Tenhle muzikál je moje srdcovka, ale jsme zvědavý i na to, jakou další pecku producent František Janeček bude v GoJa Music Hall od další sezóny uvádět. Nicméně s Fantomem už mají diváci poslední šanci, aby ho ještě viděli, zvlášť, když tam hrajeme my, ti nejlepší zpěváci," netrpí přehnanou sebekritikou Marian.

Pauzu od hraní si dá o svátcích. "Budu s rodiči, těším se, že si dobře zajíme ty naše slovenské dobroty, které vždycky na vánoční tabuli máme, a doufám že bude i nějaký sníh, protože bydlíme v kraji, kde jsou hory a lesy a možnosti k lyžování. A snad na svahu najdu i nějakou dobrou lyžařku," nechává si otevřená vrátka k další známosti zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám