Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina z vás ho zná v muzikálových kostýmech, nejnověji opět v titulní roli v legendárním Fantomovi opery. Volný čas tráví Marian Vojtko (51) rád na golfu, ale nechal se přemluvit k pro něj neobvyklé aktivitě. Přijel na výlov rybníka. A protože počasí nehrálo zrovna do karet, poprchávalo a byla dost zima, v šatníku se mu hledalo oblečení dost problematicky.

„Vzal jsem si oblečení na golf. Říká se, že není špatné počasí, jen špatně oblečený golfista. Ovšem holínky jsem doma opravdu neměl, tak jsem si je musel vypůjčit až na místě,“ prozradil Vojtko, který se necítil úplně ve své kůži. „Mám ty holiny celé od bahna, jak mě furt rádoby kamarád Vašek Noid Bárta (43) strkal hlouběji do rybníka, a taky si musím hlídat, abych nenastydl a neztratil hlas. To by pak musela nastoupit ve Fantomovi moje alternace Radim Schwab a moje fanynky by byly zklamané,“ dodal.

Pro fanynky má ovšem příjemné překvapení, 13. prosince pokřtí svoji novou desku. „První deska vyšla v roce 2010, takže jsem si dal trochu na čas, ale fanynky naléhaly. Je tam šestnáct krásných muzikálových písní, které jsem ztvárnil, včetně Fantoma opery nebo Plesu upírů. Bylo s tím strašně moc práce, ale podle ohlasů, když jsme pouštěl digitální verze, to snad dobře dopadlo,“ pochlubil se.

Kdo chce Mariana vidět naživo, má šanci na Fantomovi opery v GoJa Music Hall až do konce června, do kdy se legendární muzikál, v němž exceluje například po boku Michaely Gemrotové (38) či Natálie Grossové, (21) bude uvádět.

Reklama

Další články

Načítám