Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle si málokdo křehkou hvězdu představuje. Operní zpěvačka Michaela Gemrotová (38) nás dost šokovala, když jsme měli možnost vidět její nohy v kratinkých šatech. Má jednu modřinu vedle druhé a dokonce jsme při podrobém zkoumání objevili i tetování, které se snažila utajit.

Míša se svým přítelem, houslistou Sašou, dorazila na zahájení 15. ročníku soutěže krásy Mr. a Miss Look Bella, kde bude členkou poroty. Sama by ovšem v takovém stavu na módní molo nemohla. "Ty nohy jsou následkem pilného zkoušení na Fantoma opery," vysvětlila, že zkoušky na muzikál, který se dnes po dvouleté pauze vrací do divadla GoJa Music Hall, byly drsné.

"Samozřejmě se tam navzájem nekopeme. Tohle se většinou stává, když přebíháme zákulisím na scénu a někde občas zapomeneme nohy. Kolega Marian Vojtko (51) to má podobné, zapletli jsme se do kulisy," prozradila.

Nám ovšem nedalo, abychom se nezeptali i na vytetovanou kytičku na kotníku. Tou se prý Míša snažila zamaskovat dávné psí kousnutí, po kterém jí zůstala jizvička. "Já obecně tetování nemám ráda. Chtěla jsem vyzkoušet, jak by to vypadalo. Ale není permanentní, už to mám i trošku vypadané," ujistila nás, že ve zdobení kůže nehodlá pokračovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám