Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návštěvu jsme si domluvili dopředu, takže bylo jasné, že Marian Vojtko (51) nás bude u sebe na zahradě domu v Hájku u Uhříněvsi očekávat. Tudíž nehrozilo, že bychom ho načapali s nějakou blondýnkou, pro které má slabost.

Díky tomu, že má dům s bazénem, může relaxovat po zkouškách na muzikál Fantom opery prakticky denně. A kolegové mu prý trochu závidí. "Už jich tady ale pár bylo a rozhodl jsem se udělat takovou stmelovací pool párty příští týden," slíbil prostřednictvím Super.cz zpěvák, tak snad svůj slib dodrží.

"Jenom je tady trošku problém se sousedy. Když totiž kolegové na návštěvě začnou řvát, a protože jsme všichni zpěváci, tak to opravdu umíme, hned na nás křičí, ať stáhneme volume," svěřil Marian.

No a ti, které na rozdíl od nás a od kolegů k bazénu na grilovačku nepozval, si ho mohou užít aspoň na jevišti GoJa Music Hall, kam se 14. září vrací v titulní roli fenomenálního muzikálu Fantom opery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám