Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle si rozloučení s oblíbeným muzikálem rozhodně nepředstavoval. Marian Vojtko (51) si jen den před derniérou úspěšného Plesu upírů nepříjemně poranil nohu. Své poslední představení jako hrabě Krolock musel odehrát v bolestech.

„Byl jsem na představení, skočil jsem u šermu ze schodů a špatně došlápnul na palec, byl jsem ještě ten večer v 11 hodin na chirurgii na pohotovosti. Naštěstí mi řekli, že to nemám zlomené, jen trochu naštípnuté, teď to mám zafixované a leduju to,“ svěřil zpěvák s tím, že doufá, že ho nebude zraněný palec příliš trápit. Slzy při představení kupodivu neronil kvůli bolestem.

„Mám všude slzy, trochu jsme si poplakali. Měl jsem po jedné písničce, troufám si říct, dvouminutový potlesk a následně lezu v kostýmu na střechu a tam mám přípravu na závěr a cestou nahoru jsem se trochu rozplakal, tak jsem přemýšlel, jak dám závěr, jestli mi budou síly stačit, když se sevře hrdlo,“ prozradil Vojtko, který si Ples upírů, jež dosáhnul na takřka 200 repríz, opravdu zamiloval.

Kostým upíra už ale zanedlouho vystřídá za novou masku. „Celý srpen budeme tady v divadle a budeme zkoušet. Bude tady dobrá parta a od 14. září, kdy je premiéra v Goja Music Hall, se těším na Fantoma opery,“ řekl zpěvák, který se objeví v titulní roli muzikálu v alternaci s Radimem Schwabem. Diváci se mohou těšit také na Bohuše Matuše (50), který se s Michalem Bragagnolem bude alternovat jako Raoul a také na Michaelu Gemrotovou (38) a Moniku Sommerovou, které se představí v roli Christine.

Reklama

Další články

Načítám