Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od pátku do neděle je můžeme vídat jako pár v divadle, když hrají upířího hraběte a nevinnou dívenku, která podlehne jeho šarmu, v muzikálu Ples upírů. Společná práce jim ale nestačí, vyrážejí spolu i na společenské akce. Zpěvačku Michaelu Gemrotovou (38) s kolegou Marianem Vojtkem (51) jsme potkali na párty TV Prima.

"Už jsme na sebe zvyklí a máme se rádi, i když se trochu škádlíme," svěřili svorně umělci, které čeká i další společná sezóna, protože se v září vrací muzikál Fantom opery, kde také ztvárňují hlavní role. "Na Fantoma se velice těším, protože je to moje oblíbená role. Nese to ovšem jisté úskalí, protože během představení mi lepí asi tři masky a všechno možné. Tak snad nebudu muset po další sezóně na plastiku," smál se Marian. "A kromě hudby se těším i na Gemrotku, ale bude muset zhubnout, protože ji nosím v náručí z jednoho konce jeviště na druhý," dodal.

Míšu zase čeká drsný baletní trénink, protože postava Christine, již ztvárňuje, je baletka. "Už před měsícem a půl jsme začali trénovat a oprašovat. A už před dvěma měsíci jsem si přišila na nové baletní špičky tkalouny. Zkoušela jsem, jestli se na nich udržím, a jsou to naštěstí věci, které se úplně nezapomínají. Ale nikdy jsem nebyla baletka, jako baletka mám jen pro oko diváka vypadat," uzavřela. "A já jenom lituju, že nedali baletní číslo i Fantomovi, protože moje sedmačtyřicítky chodidla by byla na baletní špičky jako stvořená," doplnil se smíchem Marian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám