Hlavní obsah
Článek

Stalo se příjemným zvykem, že účinkující muzikálu Ples upírů slaví narozeniny, tedy ty kulaté nebo půlkulaté, rovnou na představení. Natálie Grossová (21) dostala od producenta Františka Janečka (79) drahý mobilní telefon, její kolega Pavel Vítek zase obří láhev francouzského šampaňského.

Půlkulatiny čekají i zpěváka Mariana Vojtka (51). Oslaví je už 20. března a o číslovce nechtěl vůbec mluvit. "Děsí mě to, protože je to už za chvilku. Mám strašnou radost, že tady v GoJa Music Hall se stalo hezkou tradicí narozeniny slavit, ale na ty svoje se moc netěším. Ale na dárek ano," přiznal.

"Ale říkám si, co asi dostanu. Mobil už mám objednaný, vína a šampaňského stovky lahví od svých fanoušků. Ale auto už mám starší, tak předem děkuju," smál se Marian. To samozřejmě vážně nemyslel. Úplně by mu stačilo, kdyby opět dostal titulní roli ve Fantomovi opery, který se v září příštího roku vrátí na jeviště a Ples upírů vystřídá.

Tak může jen doufat, že se na doplňujících konkurzech, které se v GoJa Music Hall konají 27. - 29. listopadu, neobjeví někdo, kdo by ho mohl v roli nahradit.

Reklama

Další články

Načítám