Hlavní obsah
Článek

Nedávno jsme se se zpěvákem Marianem Vojtkem (51) bavili na téma, že by si rád vzal příklad z producenta Plesu upírů Františka Janečka (79) anebo z Karla Gotta, a našel si o hodně mladší partnerku. V úvahu by připadala jeho muzikálová kolegyně Natálie Grossová (21), která nedávno oslavila patnáctiny.

Ale vypadá to, že s tou bude mít Maroš smůlu. Když jsme se s ní potkali na oslavě 55. narozenin jejího dalšího kolegy, zpěváka Pavla Vítka, po představení Plesu upírů v GoJa Music Hall, musela se tomuto nápadu smát. Sice si myslí, že Pavel je ve svých pětapadesáti mladý, ale tak starého muže, včetně o deset let mladšího Mariana, by si vedle sebe představit nedokázala.

"Kluka nemám ani žádného pána. Myslím, že v tomhle věku jsou lepší kamarádi, a to Pavel i Marian jsou. Jsem ještě dost mladá, na vztah mám času dost. Teď se věnuju divadlu a ještě si počkám," svěřila nám. A čeká na nějakého prince na bílém koni? "Červené ferrari by mi taky nevadilo," smála se Natálka.

Tu můžeme vídat na jevišti v Plesu upírů do konce sezóny, pak představení vystřídá Fantom opery. Zda se v něm Natálka také objeví, se ukáže po doplňujících konkurzech, které v GoJa Music Hall proběhnou 27. - 29. listopadu.

Reklama

Další články

Načítám