Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V muzikálu Ples upírů sice hraje Pavel Vítek starého profesora, který sotva leze, ve skutečnosti má ale skvělou kondičku a vyhledává adrenalinové zážitky. To se potvrdilo, když spolu s dalšími protagonisty muzikálu vyrazil na Matějskou pouť.

Zatímco Marian Vojtko (51), Bohuš Matuš (50) nebo Jiří Zonyga jen tak postávali a odmítali všechny nebezpečnější atrakce, Pavel se na ně s mladinkou Natálií Grossovou (21) doslova hnal. "Vrátil jsem se do dětských let a vrhl se na tu nejvíc adrenalinovou atrakci, která byla v dosahu, Natálka mě nemusela ani moc přemlouvat. Když tedy to autíčko začalo rotovat do všech směrů, vystoupit se z toho nedalo, ale nebál jsem se. Na adrenalinové věci jsem docela trénovaný," řekl Super.cz.

"Vždycky jsem měl rád, když jsem si mohl skočit, kam se nemá. Mám v plánu vyzkoušet si bungee jumping i skok z letadla padákem," překvapil nás zpěvák. "Byl jsem i na raftech v Rakousku, zrovna byla větší voda, tak jsem si to pořádně užil," vyprávěl s tím, že jeho životní partner s ním jeho zájmy bohužel nesdílí.

Reklama

Další články

Načítám