Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako upíří hrabě Krolock v muzikálu Ples upírů slavil Marian Vojtko (51) opět velký úspěch. Než jsme jej stihli v divadle GoJa Music Hall vyzpovídat, měl tvář pokrytou otisky rtěnek svých fanynek. Do premiéry se ale hlídal a fyzickému kontaktu se vyhýbal, aby nenastydl. Dokonce, když k němu přijeli rodiče, chodil doma v roušce.

"Je to příjemné, užívám si to. Upírská sága je opravdu top a premiéru jsme měli veleúspěšnou, opravdu se vydařila a všechna divadla by nám mohla závidět obecenstvo, které tady bylo. Říká se, že premiérové obecenstvo je takové suché, mdlé. A dneska to bylo, jako by tady seděly všechny fanynky z mého fanklubu. Tleskalo se, řvalo, a já všem divákům strašně moc děkuju," řekl nám Marian.

Protože jsme na Marošově facebookovém profilu viděli ještě den před premiérou fotku, kde má nasazenou roušku, zajímalo nás, oč šlo. "Den před premiérou jsme měli generálku, večer jsem měl ještě vystoupení, a domů jsem přijel v jedenáct. A protože jsem pozval na premiéru rodiče ze Slovenska, tak u mě doma přespávali. A hned, jak jsem otevřel dveře, tak mi maminka říkala, ať k ní vůbec nechodím, protože má chřipku," vyprávěl.

"Tak jsem rozdal roušky sobě, mámě i tátovi, a ještě jsem se zavřel do pokoje, protože mám opravdu psychózu z toho, že někdo kýchne a já z toho dostanu smrtelnou nemoc. Takže i když jsme jedli, tak máma musela jít na chodbu, když jsem jedl já, a pak jsme se vystřídali. Moje maminka je ale úžasná, kvůli mému zdravotnímu stavu a hlasivkám je ochotná všechno překonat," doplnil.

A ještě na jednu věc jsme byli zvědaví. Marian nám totiž tvrdil, že se kvůli Plesu upírů musí dohladka oholit, a na premiéře měl přitom strniště. "To jsem ve všech těch přípravách a rouškách zapomněl. Pod rouškou to vidět nebylo. Taky jsem dostal v maskérně vynadáno. Příště už to bude lepší," sliboval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám