Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marian Vojtko (51) je velmi pracovně vytížený. Na zkoušce nově připravovaného muzikálu Ples upírů, v němž bude od 12. února vystupovat v hlavní roli upířího hraběte Krolocka, nás tedy zajímalo, jak zvládá zkouškové tempo. A přiznal se, že má oproti ostatním účinkujícím nějaké ty výhody.

"Dáváme to. Máme první půlku nahozenou a už to potřebujeme jenom dopilovat. Moje zkoušení, na rozdíl od ostatních, není od rána od devíti. Naštěstí jsem se domluvil s panem režisérem Radkem Balašem, protože je tak úžasný, že chápe, jak umělci pozdě vstávají a mají další povinnosti. Tanečníci mají smůlu. Já si pospím do desíti a pak teprve vyrazím na zkoušku," svěřil nám s tím, že režisér je sice abstinent, ale pro jeho ženu má nachystaná nějaká dobrá vína.

Dny tedy Marian tráví na zkouškách Plesu upírů, večer má představení, mimo jiné také ve Fantomovi opery v GoJa Music Hall, který se bude na této scéně hrát do 18. prosince. Oprávněně jsme se tedy domnívali, že na to, aby do Marianova života vstoupila nějaká nová žena, asi nebyl čas.

"Byl jsem s děvčaty na nějakých večeřích, ale nemám čas. Když řeknu, že už přece dojedla, tak bychom měli jít, protože se potřebuju vyspat, a můžeme se zase potkat někdy za měsíc, není to pro tu dámu moc lákavá perspektiva," krčil rameny. "Jediný stálý kontakt je moje sousedka, která mi dává jídlo přes plot," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám