Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Marianem Vojtkem (51) se bude v hlavní roli upířího hraběte Krolocka alternovat Bohuš Matuš (50). Roli ve fenomenálním Plesu upírů, který se bude od 12. února uvádět v pražské GoJa Music Hall v produkci Františka Janečka (79), bere jako velkou příležitost a velmi si této šance váží.

"Upířích zubů jsem se trochu bál, ale když jsem v nich slyšel Mariana, který měl ty svoje hotové dřív, tak si říkám, že to půjde. Už docela normálně mluví, tak v nich půjde taky zpívat," věří. "Mám z hlavní role maličko strach, protože naposledy jsem hrál Kata Mydláře před čtyřmi lety a to bylo proti tomuhle kafíčko. Role Krolocka je náročná, a ještě muzikál produkuje pan doktor František Janeček, ze kterého mám velký respekt, je pro mne velkou autoritou," svěřil nám zpěvák.

"Ale učím se, připravuju se. Už osm dní ani nekouřím cigarety, už jsem je zahodil. Najednou se člověk cítí líp," bere přípravu na roli zodpovědně Bohuš, který už předtím eliminoval ze svého života marihuanu a alkohol. "Musím se snažit. Zpěvák, který kouří, je trošku blázen, si myslím," soudí správně.

Na Fantoma opery, který se bude v GoJa Music Hall uvádět do 18. prosince a v němž hraje roli milovníka Raoula, musel Bohuš hubnout. Teď už si figuru drží. "Byl jsem tlustej, ale pak jsem se furt nervoval, až jsem z toho dostal chronické bolesti břicha, které už mám naštěstí vyléčené. Ale díky nim jsem shodil, a jsem hubený, jako když mi bylo dvacet," smál se.

Reklama

Další články

Načítám