Hlavní obsah
Článek

O tom, že transplantace vlasů není příjemný zákrok, i když probíhá pod anestezií, jsme nepochybovali. Ovšem nestačí, že si poležíte osm hodin na sále, nutná je i rekonvalescence, stejně jako po jiných operacích.

Proto jsme také nějakou dobu neviděli zpěváka Mariana Vojtka (51). Hvězda Fantoma opery si musela dát klidový režim, takže jsme Mariana nepotkávali ani na golfu během karlovarského filmového festivalu, kde býval pravidelným hostem. A o tom, že by ho tentokrát nepozvali, to nebylo.

"Od konce června, kdy mi vlasy nastříleli, jsem si musel dát pauzu, člověk se nemůže ani shýbat, aby mu zase nevypadly. Levná záležitost to není. Nesmíte mít ani čepici a hlavně se nemůžete zapotit. Pan doktor říkal, že se pak mění pH. Tak jsem musel být v podstatě zavřený doma," prozradil nám.

"Ptal jsem se ho i na sexuální aktivity, a těch se to týkalo také. Protože pot je závadný pro ty štěpy kůže. I sex je fyzická námaha, takže kdo si chce nechat nastřelit vlasy, musí počítat s dvoutýdenním půstem," svěřil Vojtko. Teď už se mu ale vlasy uchytily, takže má pré a vynucený celibát si vynahrazuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám