Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový zpěvák Marian Vojtko (51) prověřil své síly spolu s kolegy z Divadla Broadway i tvářemi TV Prima na offroadové trati v Bělé. „Absolvoval jsem tuto speciální trať a opravdu mohu říct, že byla velmi brutální. Jel jsem mezi prvními, navigátorku mi dělala moderátorka TopStaru Andrea Košťálová,“ prozradil Super.cz Marian, který účinkuje například v muzikálech Angelika, Dracula nebo Kleopatra.

„Byl jsem překvapený, co obyčejné auto na té trati dokázalo. Hlavně bylo po dešti, takže auto nám pěkně klouzalo,“ dodal zpěvák. Soutěž však musela být na hodinu přerušena. „Stala se nám tam i taková kuriozita, můj kolega Bohouš Josef protrhl o pařez chladič, takže jsme museli čekat, až se auto opraví,“ smál se trochu škodolibě Marian.

V rámci natáčení primáckého pořadu Autosalon s Marianem dále soutěžili moderátorka Odpoledních zpráv Monika Leová (32) s přítelem, zpěvák Bohouš Josef s partnerkou nebo Kamila Nývltová (34). Kdo vyhrál, se dozvíte 23. června v Autosalonu na Primě.

Reklama

Další články

Načítám