Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) už byl dvakrát na transplantaci vlasů. Zatímco ženy mají většinou komplexy z toho, že nemají prsa, a tak si je nechávají zvětšovat, Marian se nechce smířit s tím, že by se měl nechat ostříhat nakrátko. Už potřetí se proto chystá nechat si vlasy transplantovat.

"Je to tak. Potřebuji zase zahustit, aby se mi pleš zmenšila. Už jsem do toho investoval takové malé auto, teď to snad bude naposledy, jdu potřetí," řekl Super.cz Vojtko, kterého vlasy stály už přes dvě stě tisíc korun. "Pan doktor mi slíbil, že už to budu mít levnější, když jdu potřetí. Už se těším na nějakou slevu. Až půjdu posedmé, tak to podle mě budu mít zadarmo," směje se Vojtko.

Marian je momentálně nezadaný. "Kvůli ženské to teď nedělám, je to opravdu kvůli vlastnímu pocitu," řekl Vojtko, kterého čeká v úterý velký narozeninový koncert v divadle Hybernia. "Těším se hrozně moc. Mám skoro vyprodanou Hybernii. Bude to jen se smyčcovým kvintetem a pianem. Bude to pro mě obrovským zážitkem a novinkou. A doufám, že neonemocním jako vždycky," dodal Vojtko na otevření nového living centra v pražských Stodůlkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám