Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) se letos těšil, že bude Štědrý den trávit bez kroje. Každoročně odjíždí na Vánoce za rodiči do Bánské Bystrici a jeho rodina se drží tradic, mezi které patří kroje. Letos kvůli časovému vytížení zpěváka dorazili jeho rodiče do Prahy.

"Přicestovali rodiče, protože už den po Štědrém dni zpívám v Chebu a Sokolově a ze Slovenska bych ujel za den asi dva tisíce kilometrů. A přivezli překvapení - kroje," prozradil Marian. "Já se těšil, že už to bude v klidu. V triku nebo v košili, ale musím se zase nasoukat do kroje a zpívat koledy," směje se.

S rodinou bude i na Silvestra. "Tenhle rok budu s rodičema i na Silvestra. Jsem s nimi hrozně málo, tak si to užijeme," vysvětluje Marian, který září v několika muzikách. Je hvězdou Fantoma opery a od února se vrací do Angeliky.

"Fantom je na další rok vyprodaný, mám radost, že je o něj stále zájem, v únoru mám obnovenou premiéru Angeliky, mám tam scénu se sochou, které hladím poprsí. Na to se těším. Holky v prvních řadách rudnou," dodal s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám