Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) konečně představil videoklip k písni Není přístupná, který spolu s modelkou Renatou Langmannovou (37) natáčel loni v Egyptě. Zatímco Renata je stále stejně krásná, jen se stihla vdát, Marian od té doby pořádně prokoukl. Představiteli legendárního Fantoma opery hodně pomohlo ostříhání dlouhé hřívy, jíž se, bůh ví proč, pyšnil.

"Setkal jsem se s mnoha názory, že je to lepší, než když jsem měl dlouhé vlasy. Jak jsem je nosil pořád v culíku, vypadal jsem jako vyplešatělý rocker. Teď jsem takový víc seriózní. Jsem rád a je to pohodlnější, navíc jsem se nechal ostříhat pro dobrou věc - pro nadaci Venduly Svobodové (52), která mi díky tomu šla i za kmotru videoklipu," řekl nám Marian na křtu v pražském Loca café baru.

"Ale když jsem se viděl v klipu, kdy jsem ještě dlouhé vlasy měl, bylo mi trochu líto, že už nemůžu na dovolené s holkama u moře rozhazovat mokrými vlasy. To jsem dělal rád. Ale vlastně jsem od té doby se žádnou holkou u moře nebyl. Ale mám bazén, tak jsem to zkoušel aspoň tam, už to nejde," překvapil nás Marian nostalgickou vzpomínkou.

Zavzpomínali jsme i na natáčení v Egyptě, jehož se účastnil i Super.cz. "Byl to skvělý týden se super týmem, i když nastaly trochu problémy, když kameraman, který měl natáčet, zjistil, že mu neplatí pas a muselo se to vyřešit hodně operativně. Vtipné bylo i to, jak na mě lidi koukali, když jsem tam chodil ve svetru a v džínách a měl jsem v pětačtyřiceti stupních šálu, a pak se zase točilo v klimatizovaných prostorách, až jsem z toho onemocněl. Ale vyléčil jsem to dobrými drinky u bazénu," probral loňský listopadový týden Vojtko.

Píseň a klip Není přístupná předznamenává jeho sólovou desku. "Zatím mám tři singly, tuhle písničku mi složil Zdeněk Hrubý (52), další mám od Michala Davida (63), kterou jsme nechali otextovat. Doufám, že se budou líbit i posluchačům, to je to nejdůležitější. Ale doufám, že mám kvalitní skladatele. A když se to bude snoubit s mým hlasem, holky z toho budou šílet," smál se zpěvák, jehož můžeme pravidelně vídat v holešovické GoJa Music hall ve Fantomovi opery.

Reklama

Další články

Načítám