Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejen lídr Kabátů Pepa Vojtek (58), ale i tanečník, herec a sem tam pěvec Roman Vojtek (51) jsou lidé, kteří pořádně leží v žaludku hvězdě Fantoma opery Marianu Vojtkovi (51). Když mu totiž někdo řekne Vojtek (je Vojtko), z přátelského týpka se stává nenávistná saň, která vás vmžiku rozemele očima na miliardu atomů.

„Lidé si pletou moje jméno s těmi dvěma. Nejsem Vojtek,“ vysvětlil nám lehce pobaveně, mimo kameru ale málem na našeho redaktora povolával vražedné komando. „Kdyby se vám to stávalo dnes a denně, tak jako mně, taky byste z toho neměli radost,“ vysvětloval zpěvák, který je jinak neuvěřitelný pohodář.

Do Nového Města nad Metují dorazil, aby zazpíval na módní přehlídce, která probíhala v rámci soustředění Muže roku. „Byl jsem pozván pořadatelem Davidem Novotným. Jsem tu, abych podpořil tuhle akci svým zpěvem. Prostředí je tu nádherné, je tu výborná parta. Kromě těch mužů jsou tu i tři krásné missky, proto jsem taky přijel,“ šibalsky prozradil Vojtko.

Říkal, že dva z finalistů soutěže pánské krásy mají podobná břicha jako on. Dlužno dodat, že Marian nebyl dlouho u očaře, tak se mu podobné smýšlení dá lehce odpustit. „Když se člověk kouká na ty vypracované postavy, má chuť dát do toho také energii. Za týden dva mě to ale přestane bavit. V posilovně je moc zpocených lidí a já jsem takový malý hygienik. Ale teď bych to asi dal, protože když se dívám na ty chlapy, vypadají opravdu dobře,“ dodal Marian Vojtko.

Reklama

Další články

Načítám