Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chtěla být krásná a nejkrásnější, my jsme ale při focení představitelky Christine z Fantoma opery šťourali do sympatické brunetky s hledáním samých hnid. Až nám jí bylo skoro líto. Jako první nás zaujaly její večerní šaty.

Monika si do ateliéru naší fotografky přinesla hned patery, ve třech róbách se nakonec fotila, ale žádná jí úplně neseděla. "Šaty jsem si pořizovala ještě před zkouškami Fantoma opery, a jak jsem zhubla, jsou mi volné," připustila Monika Sommerová. V plandavých šatech ale prý chodit nebude. "Nechám si je přešít," slíbila.

Už po premiéře Fantoma opery jsme zaznamenali, že má zpěvačka plné tělo modřin. Bála se, že to opravdu není jen tím, že by byli Fantomové Radim Schwab a Marian Vojtko (51) příliš hrubí, neboť kolegyně Michaela Gemrotová takové památky na představení nemá. "Byla jsem u doktorů, ještě se neví, čím to je. Čekají mne i genetické testy," prozradila.

Další věc, kterou jsme na Monice našli, byla spálenina na vnitřní straně zápěstí. "Snažila jsem se vařit. Já dřív, asi před čtyřmi lety, vařila skoro pořád, ale teď už na to nemám moc času. Takže jsem dělala guláš, ten na rozdíl od mojí ruky dopadl docela dobře. Ale moc rychle jsem se snažila sundat pokličku," vysvětlila nám zdroj svého úrazu.

Monika se momentálně kromě zpívání ve Fantomovi opery věnuje dokončování studia. "Začala jsem psát diplomovou práci a měla bych ji odevzdat do konce února. Takže sedím a píšu," svěřila a prozradila i dost netradiční téma diplomové práce. To zní Bifidobakterie trávicího traktu přežvýkavců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám