Hlavní obsah
Článek

Producent František Janeček (79) se o své zpěvačky, které vystupují v do konce roku téměř vyprodaném muzikálu Fantom opery, stará opravdu neskutečně. Jelikož Monika Sommerová a Michaela Gemrotová (38) to mají se soukromými vztahy na štíru a chybí jim doprovod na společenské akce, vzal si je pod svá křídla.

Místo jediné dámy, vlastní partnerky Terezy Mátlové (48), která ve Fantomovi také zpívá, jej tak doprovázely rovnou tři krásky například na koncert Královny popy. "Mě to nijak neobtěžuje, každý by mi mohl jen závidět a chtěl by být trním mezi růžemi," smál se potutelně František Janeček, jenž si svoje zpěvačky nemůže vynachválit, i když pár výtek by samozřejmě našel.

"Třeba ta Sommerová. Zpívá úžasně, ale je nedochvilná. Když má zavolat v šest, klidně zvedne telefon až v devět," postěžoval si. "Jinak mám ale ženy radši než muže. Dokáží se snadněji přizpůsobit, když jim něco poradíte, snadněji pochopí, že to děláte pro jejich dobro. Třeba pokud jde o image. Chlap si myslí, že mu závidíte, jak vypadá," krčil rameny s narážkou na svoje dva Fantomy opery.

Radim Schwab si nechce nechat vymluvit kšiltovky, které nosí i ke smokingu, Marian Vojtko (51) se zase ne a ne odnaučit komické škleby. "Ale když jsem viděl reportáže na Super.cz z natáčení jeho videoklipu v Egyptě, zdá se, že jde konečně trochu do sebe a ty svoje ksichty přestává dělat," byl potěšen producent.

Reklama

Další články

Načítám