Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prohlídka lokací, kde natáčet videoklip, může být i zábava. Aspoň tehdy, když se natáčí v Egyptě a místní se pro vás rozhodnou v rámci zpříjemnění vztahů udělat i piknik na liduprázdné pláži. Tým zpěváka Mariana Vojtka (51) tak doprovázel i náklaďáček s pochutinami, potápěčským vybavením či lehátky, aby všem bylo opravdu pohodlně.

V panenské zátoce Golden Beach, od níž je nejbližší civilizace vzdálená minimálně desítku kilometrů, si česká partička užívala celé odpoledne a nejvíc právě Marian, který skoro nevylezl z vody. V průzračných vodách Rudého moře šnorchloval a pátral po barevných rybkách, a to ještě v doprovodu dvou sexy koček.

Podmořský svět ho sice zaujal, ale když přišla možnost projet se na dunách na připravené čtyřkolce, také dlouho neváhal. "Jen aby to nedopadlo, jako když jsem v poušti řídil auto," pronesl s nadsázkou představitel titulní role muzikálu Fantom opery a pak už za ním byl vidět jen vír písku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám