Hlavní obsah
Článek

Konečně je jasné obsazení první premiéry dlouho očekávaného muzikálu Fantom opery. Dlouho se spekulovalo, zda producent muzikálu František Janeček (79) zvolí coby hlavního představitele osvědčeného muzikálového zpěváka Mariana Vojtka (51) nebo dá přednost dvoumetrovému Radimu Schwabovi.

Podle informací Super.cz si dnes v Goja Music Hall premiéru zazpívá opravdu Marian Vojtko. "Jsem hodně nervózní. Je to hodně těžké na výraz. Musím si neustále kontrolovat masku, aby neupadla, vypadat dobře, neustále na obrovském jevišti běhám, šplhám. Je velmi náročné to udýchat a k tomu ještě podat bezchybný pěvecký výkon," řekl Super.cz Vojtko.

Vedle něj se v roli Christine objeví krásná Michaela Gemrotová. Roli operní divy Carlotty Giudicelli bude zpívat Tereza Mátlová (48) a milovníka Raoula Bohuš Matuš (50). Druhá premiéra Fantoma opery se odehraje v Goja Music Hall  již zítra.

Lístky na Fantoma opery mizí obrovskou rychlostí, ale do konce roku jsou volné vstupenky ještě v prodeji. Kdo chce vidět jeden z nejkrásnějších světových muzikálů se scénou za padesát miliónů korun, neměl by s nákupem lístků otálet.

Reklama

Další články

Načítám