Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) jako správný gentleman doprovodil kolegyně z muzikálu Fantom opery na zkrášlovací odpoledne, které jim po náročných zkouškách dopřál producent František Janeček (79). Sám ovšem využil jen služby kartářky, protože momentálně prožívá dost složité životní období.

"Paní Ilona Evženie není jenom kartářka, ale hlavně numeroložka. Bylo to úžasné, co všechno o mně jen díky datu mého narození věděla. Mým hlavním životním číslem je sedmička a vychází mi, že v minulém životě jsem musel být pěkná potvora a v tomhle si to musím odpykávat a pořád něco ostatním dokazovat. Stejné číslo má i Mel Gibson a Michael Douglas a ti také musí celý život Hollywoodu dokazovat, že jsou dobří," začal nám vyprávět, co si vyslechl.

Nás ovšem zajímalo hlavně to, co se dozvěděl o soukromí. "S partnerkou jsme spolu přes rok a musím přiznat, že jsme měli krizi, která trošku přetrvává. Ale paní kartářka říkala, že problém se vztahy nemám. Na tenhle konkrétní mi ale vyložila a ujistila mne, že do týdne se vše spraví. Tak budu počítat dny," svěřil Marian o tom, jak to momentálně má s přítelkyní, dcerou producenta Fantoma opery Alicí Janečkovou.

Tak jsme si do něj trošku rýpli a zeptali se, zda tedy za týden přijde za Alicí se žádostí o ruku. A on se překvapivě, jak to obvykle mívá ve zvyku, nevykrucoval. "Tak jestli se polepším, tak možná i motyka vystřelí," naznačil, že by nebyl proti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám