Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Mariana Vojtka (51) jsme naposledy bez pokrývky hlavy viděli, když šel na kliniku, kde si nechával transplantovat tisíc štěpů vlastních vlasů, aby mu to seklo v titulní roli muzikálu Fantom opery. Jak mu zákrok dopadl, zatím světu ukazovat nechce.

"Není to hezký pohled, mám tam ještě spoustu stroupků, tak si to zatím nechám jako tajemství. Ale doufám, že se aspoň devět set z toho tisíce uchytilo. Nechte se překvapit," vymlouval se, když jsme dorazili na zkoušku kostýmů do muzikálu. My se samozřejmě nedali.

Ve chvíli, kdy sundal kšiltovku a ještě si nestihl vzít cylindr, který je součástí kostýmu, jsme pár záběrů a fotek pořídili, a musíme konstatovat, že tak hrozné to není. Horší spíš bylo vedro, které v ateliéru švadlenek bylo. Marian se potil ve čtyřech vrstvách kostýmu, který má jako Fantom opery předepsán.

"Tady to ještě jde, ale na pódiu, kde na mne budou svítit světla, a v hledišti bude nějakých osm set diváků, bude kostým vytvářet sauna efekt," mávl rukou Marian. Divákům ovšem v divadle GoJa Music hall, kde má Fantom opery 13. září premiéru, určitě takové horko nebude. Disponuje totiž kvalitní klimatizací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám