Hlavní obsah
Článek

Slavnostní uvedení fantasy trháku Shazam! Hněv bohů si nenechala ujít řada známých tváří. Přestože si událost nežádala žádný speciální dress code, především dámy premiéru snímku nepodcenily a do kina se i tak vymódily.

Svým modelem jako vždy poutala pozornost zpěvačka Sharlota Frantinová (27). Ta na promítání snímku přišla v minišatech, které doplila pestrobarevnými kozačkami a originálním kabátem. „Venku je nádherně, už mi přišlo žinantní v tom kabátu jít, ale protože jsou logem dnešního aktéra blesky, tak jsem to potřebovala vyladit,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která dorazila se svým manželem.

Na červeném koberci to slušelo také hvězdě seriálu ZOO Michaele Pecháčkové (20), která zvolila rudé šaty, jež doplnila o sexy punčocháče s podvazkovým prvkem. Doprovod jí dělal kolega z Divadla Broadway Ondřej Bohata. K nepřehlédnutí pak byla na rudém koberci přítelkyně zpěváka Mariana Vojtka (51), která dorazila celá v bílém.

Akční snímek o komiksovém superhrdinovi si nenechal ujít ani herec Lukáš Langmajer (57), který vzal do kina syna Mikuláše. Stejně tak moderátorka Lejla Abbasová (44), která dorazila se synem Davidem. Kdo další si slavnostní uvedení snímku nenechal ujít, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám