Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinu představení legendárního muzikálu Fantom opery, který se do poloviny prosince uvádí v divadle GoJa Music Hall, nosí Marian Vojtko (51) jakousi pološkrabošku, kterou zakrývá jizvami poznamenaný obličej své postavy. Sundá ji jen na malou chvíli, kdy svoji pravou podobu ukáže hlavní hrdince, zpěvačce Christine. Tu samozřejmě vyděsí.

Když jsme se na Mariana v masce podívali my, také se nám neudělalo úplně dobře. "Když se jdu takhle fotit s diváky po představení, děti pláčou a utíkají, protože se mě bojí. Ale bát se nemusíte ani vy, ani ty děti. Je to jenom silikon, který je hodně náročný na přidělání i odlíčení, takhle opravdu nevypadám," řekl Super.cz Marian.

Se zpěvákem, který příští rok oslaví padesátiny, jsme žertovali, že možná s přibývajícím věkem už žádnou masku potřebovat nebude. "Tak kdo ví, jestli budu hrát Fantoma ještě v sedmdesáti, jak budu vypadat. A nebudu lhát, rád bych ho hrál co nejdéle, protože je to skvostné představení a mám ho nejraději ze všech, ve kterých hraju," dodal Marian.

Vstupenky na představení, které se hraje po obědě a v podvečer každou sobotu ještě do 17. prosince, se dají koupit nejen prostřednictvím předprodeje, ale také na místě na pokladně před vchodem na holešovické Výstaviště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám