Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době, kdy běžel seriál Přátelé, se stal účes Rachel Green (Jennifer Aniston) naprostým fenoménem. Podle její fotky se stříhaly stovky, možná i tisíce žen. K fanynkám patřila i zpěvačka Mariah Carey (54).

Ta se na instagramovém profilu podělila s fanoušky o snímek, na kterém má účes inspirovaný práve seriálovou postavou: „Maličko posmutnělý pokus o účes ve stylu Rachel,“ napsala k fotce Carey.

To samozřejmě nezůstalo bez odezvy Jennifer Aniston (55), která byla svým vlivem na popovou ikonu potěšena. „MILUJU TO,“ napsala pod roztomilý snímek z koncertu a dočkala se tisíců lajků.

Jak vidno, znovusetkání Přátel na HBO přivedlo ke vzpomínkám desítky známých osobností, které seriálem žijí dodnes. Jak proběhlo i v prostřizích 1,5hodinového návratu na obrazovky, seriál miluje i David Beckham, herečka Mindy Kaling, herec Kit Harrington, či jihokorejská hudební skupina BTS, která se z něj učila angličtinu. Fenomén šesti přátel vstoupil do života miliónům lidí a stále se těší velké popularitě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám