Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní moderátor a herec Nick Cannon (40) se brzy stane šestinásobným otcem.

První děti má Nick se zpěvačkou Mariah Carey (54). V manželství, které trvalo 8 let, se jim narodila dvojčata Moroccan a Monroe.

Další dvě děti mu porodila přítelkyně Brittany Bell. Bývalá Miss Arizona mu porodila syna Goldena (3) a na loňské Vánoce přivedla na svět dceru Powerful Queen. O tom, že čekají druhé dítě, informovali v červnu loňského roku, kdy ještě chodil s modelkou Jessicou White. Ta mu na nevěru přišla skrze Instagram, kde našla Bell.

Přes stejnou sociální síť nyní sdílela snímky dýdžejka Abby De La Rosa (30) a to už společně s Cannonem. Těhotenské snímky tak ukázaly, kdo je otcem dvojčat, které hudebnice čeká a o čemž se během těhotenství doposud nezmínila.

Aby toho nebylo málo, Valentýna prý Nick trávil ještě s další ženou, která už nyní video s ním na svém profilu nemá. Lanisha Cole si dokonce nechala vytetovat jeho jméno, ale rozchod přišel na konci února.

Cannon se zatím objevuje na profilu obou matek svých dětí, ale na svém žádné vyjádření nedal. Šestinásobný tatínek bude mít co dělat, aby stihl vychovávat všechny děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám