Hlavní obsah
Článek

I na slavnou Mariah Carey (54) už došlo. Zpěvačka dnes slaví půl století, ale do starého železa rozhodně nepatří. Ačkoliv není zrovna drobeček, nebojí se v odvážných outfitech odhalit své mocné křivky. Obzvlášť když koncertuje, potrpí si na kostýmy, které odhalí alespoň její stehna a bujné poprsí, jak předvedla začátkem měsíce ve Vegas.

Carey před několika lety našla štěstí se svým tanečníkem Bryanem Tanakou (36), který jí dodnes dělá společnost i na pódiích. Přestože je divou každým coulem a o mužskou pozornost v průběhu kariéry jistě neměla nouzi, loni Mariah šokovala výrokem, že za život měla v posteli pouze pět chlapů.

Uvidíme, jestli zpěvačka bude slavit životní jubileum stejně vehementně jako její věčná rivalka Jennifer Lopez, o které často prohlašuje, že neví, o koho jde. Ta oslavila padesátku nejen obrovskou párty, ale také sérií koncertů a uznáním za herecký výkon ve filmu Zlatokopky a dalšími úspěchy. V galerii níže se můžete zatím pokochat nejžhavějšími outfity dnešní oslavenkyně Mariah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám