Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární vánoční píseň All I Want For Christmas Is You od Mariah Carey (54) se dočkala po 25 letech od vzniku první příčky v hitparádě Billboard Hot 100. Výročí vniku koledy oslavila zpěvačka ve velkém stylu, jak je u ní ostatně zvykem. Večírek uspořádala přímo v Empire State Building, kterou měla tu čest také rozsvítit během slavnostního ceremoniálu.

Na akci oblékla přiléhavé šedé šaty, které sice sahaly až na zem, ale měly řádně hluboký výstřih, v němž se dmuly zpěvaččiny přednosti. A že měla Mariah pořádný důvod k oslavám. Píseň z alba Merry Christmas nikdy takový úspěch v hitparádě neslavila. Dostala se vždy jen do top desítky.

Na počest výročí vydání desky vyšla už v listopadu její nová verze Merry Christmas (Deluxe Anniversary Edition), která obsahuje mimo jiné do té doby nikdy neuveřejněné video a nový singl.

V roce 2017 list The Economist uvedl, že píseň, která mimo jiné zazněla i ve filmu Láska nebeská, vynesla zpěvačce celkem zhruba 1 368 060 000 korun. Podle Broadband Deals jí navíc píseň doposud vydělala jen na streamovací službě Spotify téměř 46 miliónů korun. Tomu říkáme pořádně úspěšná koleda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám