Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Mariah Carey (54) se podle portálu Page Six zbavila svého zásnubního prstenu s pětatřicetikarátovým diamantem, který před dvěma lety dostala od miliardáře Jamese Packera. Prsten v hodnotě minimálně 10 miliónů dolarů si po rozchodu s australským mediálním magnátem nechala.

Její mluvčí uvedl, že jeden z jejích manažerů prsten v tichosti prodal za pouhých 2,1 miliónu dolarů, protože se Mariah chtěla definitivně rozloučit se svou minulostí. Zpěvaččin tým se také zoufale snažil celou záležitost ututlat. Vzhledem k tomu za jak málo zpěvačka prsten prodala, se začalo hojně spekulovat, že jí docházejí peníze. Tomu se její manažeři však vysmáli, a dokonce tvrdili, že prsten má mnohem nižší cenu, než se dosud předpokládalo.

Mariah se mezitím soustředí prý pouze na pozitivní věci ve svém životě, jako je její přítel Bryan Tanaka, kterého vláčí všude s sebou jako módní doplněk. Kromě toho legendární zpěvačka také čelí žalobě od své bývalé manažerky Stelly Bulochnikov, která tvrdí, že ji Carey sexuálně obtěžovala tím, že se před ní opakovaně objevovala nahá. Nakonec se Mariah asi tolik nudit nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám