Hlavní obsah
Článek

Pětici chlapeckých finalistů SuperStar už známe. A už tuto neděli diváci v přímém přenosu poznají pět postupujících dívek.

Ty už pilně trénují, aby předvedly co nejlepší výkony a zasloužily si postup. Po skončení nedělní epizody tak diváci a fanoušci poznají kompletní finálovou desítku.

A která děvčata si to rozdají o postup? Za zmínku jistě stojí talentovaná Adéla Ferencová, jež porotu ohromila svým perfektním napodobením zpěvačky Adele (35).

Ferencová se tentokrát pustí do Mariah Carey (54) a její písně Without You. Adele tentokrát čeká na další favoritku SuperStar Karmen Pál-Baláž, která zazpívá hitovku Someone Like You.

O postup do finále se popere i další osmička talentovaných dívek. Čekají na ně například písničky od Jennifer Hudson, Demi Lovato, Gabrielle Aplin či Ella Henderson.

Semifinále bude televize stejně jako minulý týden vysílat z nádherných prostor odsvěceného kostela v Litoměřicích. Přímý přenos tak bude mít naprosto ojedinělou a komorní atmosféru. Která semifinalistka je vám nejsympatičtější? Hlasujte v anketě pod článkem.

Která ze semifinalistek SuperStar je vám nejsympatičtější?
Adéla Ferencová
9,8 %
Adéla Kvitová
13,6 %
Aneta Horňáková
2,8 %
Eliška Rusková
11,9 %
Ester Kubátová
6,3 %
Karmen Pál-Baláž
5,7 %
Tereza Mašková
33,4 %
Timea Lacová
2,1 %
Viktorie Černíková
2,2 %
Zuzana Chalupová
12,2 %
Celkem hlasovalo 1259 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám