Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dosud se zdálo, že oběťmi sexuálního obtěžování jsou jen ženy a homosexuálové. Teď ovšem do kauzy, kvůli níž trápí nečisté svědomí snad každou druhou celebritu, zasáhla roztoužená Mariah Carey (54).

Také slavná popová diva podlehla volání přírody a měla zálusk na svého bodyguarda. V jeho sexuálních představách ale nejspíš figurovaly jiné objekty než zpěvačka bojující s jo-jo efektem, takže velkorysou nabídku odmítl. V americkém šoubyznysu ale nastal soudný den a Michael Anello vycítil možnost přiživit se na staré historce.

Bodyguard měl zpěvačku od roku 2015 chránit, ale sám se dostal do stavu ohrožení. Jejich spolupráce byla ukončena letos v květnu, kdy už si od ní nenechal líbit ponižování a její mlsné choutky.

Podle amerického webu TMZ jej Mariah bezdůvodně označovala za rasistu, nacistu a skinheada. I když měla v oblibě muže tmavé pleti, i Michael Anello dostal příležitost k bližšímu seznámení. Popová diva jej údajně v mexickém Cabo San Lucas požádala, aby jí přinesl zavazadla na hotelový pokoj, kde na něj číhala v rozhaleném průsvitném negližé. Vyděšený bodyguard se chtěl okamžitě vypařit, ale byl nucen kufry donést na požadované místo. K fyzickému kontaktu mezi nimi prý nedošlo.

Anello se měl spojit se zpěvaččiným právníkem, který mu údajně nabídl mimosoudní vyrovnání. Pokud za mlčení nedostane dostatečně zaplaceno, Mariah Carey se dostane na pranýř stejně jako Harvey Weinstein a Kevin Spacey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám